Send dit tøj til os

Du kan altid sende dit tøj til os – så reparerer vi det og sender det tilbage til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få månedens specialtilbud, gode ideer til vedligeholdelse af garderoben samt nye trends på bukse længde m.m.

Reparation af lynlåse hos Man-Coe

Er lynlåsen i yndlingsjakken – eller et andet stykke yndlingstøj eller en taske – gået i stykker?

Fortvivl ej – hos Man-coe får du hurtig og professionel reparation af lynlåse i alle slags tekstiler inklusive læder.

Mange ved desværre ikke, at det er muligt at reparere eller udskifte en lynlås, og så smider de tøjet ud og køber noget nyt. Det er oftest en meget dyrere løsning end at få en professionel skrædder til at reparere lynlåsen – og det er også dårligere for miljøet.

Derfor anbefaler vi at du sender din jakke til vores skrædderi i København og lade os reparere lynlåsen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller SMS’e på telefon 31 66 32 26 eller til at udfylde vores kontaktformular, hvis det er uden for åbningstid.

Her får du løst alle dine skrædderopgaver

Hos Man-coe får du et skrædderi, der har eksisteret siden 1992 – og indehaveren Jette har været skrædder i mange år før det.

For dig betyder det, at du får tryghed for, at vi løser din opgave til fulde – uanset om du skal have repareret en lynlås, udskiftet nogle knapper, tilpasset nogle busker eller en kjole, syet hynder eller nogle af de mange andre ydelser, vi tilbyder dig.

Derudover får du sikkerhed for, at du får en løsning, der er skræddersyet til dig. Har du for eksempel behov for at få lagt et stykke tøj ind eller ud i forbindelse med reparationen af lynlåsen, hjælper vi gerne med det.

Alle kroppe er (heldigvis) unikke, og vi sætter en stor ære i at tilpasse dit tøj, så det falder flottest på netop din kropsfacon.

Alt du skal gøre et at besøge vores skrædderi, fortælle os om det, du ønsker løst – og så tager vores professionelle skræddere den derfra.

Vil du kontakte os i forvejen, er du meget velkommen til at ringe eller SMS’e på telefon 31 66 32 26 eller til at udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 44 35 77, eller via formularen herunder.