Send dit tøj til os

Du kan altid sende dit tøj til os – så reparerer vi det og sender det tilbage til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få månedens specialtilbud, gode ideer til vedligeholdelse af garderoben samt nye trends på bukse længde m.m.

Er der gået hul i dunjakken?

Hos Man-coe reparerer vi dunjakker, der er gået hul i – og du vil næsten ikke kunne se en forskel, når du får din jakke tilbage.

Mange ærgrer sig over, at der er gået hul i deres dyre dunjakke, men det er der heldigvis råd for. For kun 350-650 kr kroner sørger vi for at reparere hullet i din dunjakke, så den bliver så god som ny. Det betyder, at du potentielt sparer tusindvis af kroner i forhold til at købe en ny jakke. Er jakken blevet lidt “flad”, fordi dunene er faldet ud, sørger vi for at fylde ekstra dun i.

Hos Man-coe har vi skræddererfaring siden 1992, og det er din garanti for arbejde af høj kvalitet. Ud over at reparere huller i dunjakker, tilbyder vi også reparation af lynlåse, GORE-TEX-behandlinger og meget, meget mere – giv os din opgave, og så løser vi den for dig.

Dunjakke før reparation
Dunjakke efter reparation

Reparation af hul i dunjakke skåner miljøet og pengepungen

Mange går ud og køber en ny jakke, hvis der er gået hul i den dunjakke, de har i forvejen. Men ved at få reapareret hullet, i stedet for at købe nyt, sparer du både penge og dyrebare miljøressourcer.

Tøjindustrien alene er voldsomt belastende for miljøet på grund af de store mængder vand og CO2, der bliver udledt i produktionen af tøj. Idet bæredygtighed i høj grad er på dagsordenen i dag, vil vi slå et ekstra slag for, at du får repareret hullet i din dunjakke fremfor at købe en ny.

Kontakt os, send os din jakke eller kig forbi vores skrædderi, og så finder vi den bedste løsning til dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 44 35 77, eller via formularen herunder.