Anbefalinger

Jeg kan varmt anbefale Man-Coe
Jeg kan varmt anbefale Man-Coe. Virkeligt søde og dygtige medarbejdere. Jeg kan stort set ikke få øje på, hvor de har haft åbnet mine blazere op, for at tilpasse størrelse (og jeg er selv sy-kyndig).

Det har været mit første besøg hos dem. Jeg har fået tilpasset 3 blazere, hvor specielt én imponere mig, da jeg ikke var sikker på den nogensinde ville sidde korrekt, den sidder så perfekt nu!
Jeg har allerede indleveret mere tøj og skal forbi med endnu mere i den nærmeste fremtid.

Tusinde tak skal i have ♥
Martin B.

Veludført arbejde og venlig service
Jeg har igennem de sidste 10år løbende brugt Man-Coe til diverse opgaver fra oplægning af bukser, små reparationer og endda møbel og pudebetræk. Kvaliteten har altid været i top og personalet har altid været hjælpsomme og imødekommende. Særligt vil jeg fremhæve at personalet altid har været fleksible og har leveret top kvalitet – også på hastesager.

Kan trygt anbefale Man Coe til andre.
Martin L.

Super kvalitet og god service
Jeg har flere gange været hos Man Coe for bl.a. at få lagt bukser op, lappet diverse tøj, og syet jakkesæt til. Kvaliteten har altid været super god, og servicen venlig og smilende.
Og så har de endda en Nespresso maskine så man lige kan få en kop kaffe mens bukserne bliver ordnet.

Kan varmt anbefale dem!
Jacob

Altid god service og innovativ forbedring til små penge
Hej. jeg har næsten altid det halve af mit klædeskab hængende nede hos mancoe og jeg kan takke dem for at jeg har så originalt tøj 😉 jeg glæder mig til at det holder op med at gå i stykker og jeg evt kan få presset og renset mine kjoler 😀 har fået repareret det utænkelige og udvidet og lagt ind og preserveret 😉 udemærket biks.
mvh. cristina bn

Christina B.

Fantastisk service og høj kvalitet
Har med stor fornøjelse brugt Man Coe til alt fra oplæg af busker og til specialopgaver, så som regnslag til ladcykel. Altid fået super service og arbejdet har været udført i høj kvalitet.

Peter L.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 44 35 77, eller via formularen herunder.