Afhentning og levering

Vi leverer gratis inden for Storkøbenhavn for firmaer under firmaordningen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få månedens specialtilbud, gode ideer til vedligeholdelse af garderoben samt nye trends på bukse længde m.m.

Erhverv

Med Man-coe får du en skrædder, der har stor erfaring i at samarbejde med de helt store firmaer som Bacher, Arp. Hansens hoteller, Hotel Marriott, Stella nova, Nordea, Danske bank, Borg & Bigum, Peak performance og Winther Winther.

Ud over det får du en skrædder, der speciale i alt inden for forandringer af dametøj, herretøj og lædervarer, og vores danske skræddere udfører syarbejde og tilretninger på de mest moderne industrimaskiner.

Du får udbytte af vores målsætning, som er kontinuerligt at udvikle samarbejdet mellem os og dig som vores kunde, så du i større grad føler, at du får nemmere ved at betjene dine kunder med at få tilpasset deres tøj – til glæde for både os og dig.

Deadlines

Hos os får du en samarbejdspartner, der tager levering meget alvorligt – vi ved, at det giver utilfredshed hele vejen op i systemet, hvis der sker forsinkelser, og derfor garanterer vi dig, at vi altid leverer som aftalt. Selvfølgelig uden at det går ud over vores høje kvalitet.

Har du behov for ekspreslevering, klarer vi også det.

Fakturering

Du bliver faktureret per mail en gang om måneden, og betalingsfristen er 14 dage efter.

Kursus

Vores erfaring er, at mange forretningsansatte er usikre på at rette til med nåle. Derfor tilbyder vi at sende en skrædder ud, som lærer dig og dit personale at sætte nålene korrekt, og hvad der er af tilretningsmuligheder. Det gør, at du slipper for utilfredse kunder, og at du samtidig virker mere professionel.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 44 35 77, eller via formularen herunder.