Firma ordning

Firma ordningMan-coe startede i 1992 og vi samarbejder i dag med mange store firmaer som BRD. Høyer, Bacher, Arp. Hansens hoteller, Hotel Marriott, Noa Noa, Stella nova, Bruuns Barzaar , Nordea, Danske bank, Borg & Bigum, X-large,….

Vi har speciale i alt indenfor forandringer  af både herre og dametøj samt lædervarer.

Man-coe har uden lukkende dansk uddannet skræddere til at udføre og betjene sy arbejde og tilretning og betjening af kunder. Alt arbejde udføres på industrimaskiner af høj kvalitet.

Man-coe målsætning er at udvikle samarbejdet mellem Man-coe og detailbutikkerne så de i stadig større grad føler de med nemhed kan betjene deres kunder til at få tilpasset deres tøj.

Til glæde for kunde, detailbutik og ikke mindst os.

Deadlines:

Deadlines og levering , tager vi meget alvorligt , da vi ved at det giver utilfredshed op igennem hele systemet, hvis der sker forsinkelser. Så vi levere ALTID som aftalt. Uden det går ud over den høje kvalitet.

Har man behov for ekspres levering. Kan vi også klare det.

 

 Fakturering.

Sendes pr. Mail en gang om måneden med betalings frist på 14 dage.

Kursus:

Vi ved af erfaring at mange forretnings ansatte er usikre på det at rette til med nåle. Derfor tilbyder vi at sende en skrædder ud som kan lære dig og dit personale om at sætte nålene korrekt og hvad der er af tilretnings muligheder. Det gør at du slipper for utilfredse kunder og at du samtidig virker mere professionel.

 

Er du interesseret i at samarbejde med Man-coe Skrædderi, så giv os et ring eller kom forbi og hils på os.

Kontakt info.

Man-coe

Strandgade 22

1401 kbh.k.

 

+45 32579406

Man-coe@man-coe.dk

CVR. 16181986